V roce 2014 to je 50 let od zahájení výroby modelu Mustang. Takže po Ferrari bylo víceméně jasný, co přijde na řadu. Cílem je dokončit Mustanga v ucházející kvalitě do konce tohoto roku. Ne ovšem za každou cenu. Pokud se nebude dařit, nehodlám to uspěchat. Barva bude lesklá černá se zlatýma pruhama. Teď už k samotný stavebnici. Je to klasika starej Revell s novou krabicí. Měřítko 1/24. Formy jsou z roku 1000 př.n.l. Obtisky jsou ale z roku 2008 a vypadají dobře. Díly jsou na tom hůř. Nebude to takový lego, jako od Tamiye. Čeho jsem se bál nejvíc bylo pasování kapoty. Ta ale k překvapení pasuje celkem pěkně. Neni ani zkroucená, ani malá. Co mě ale překvapilo nemile, je přední čelo. Mezi předním grilem a předním nárazníkem chybí nesmyslně kus plastu. To budu muset dodělat. Pasování zadního čela je fakt hrozný. Místo zadních bočních oken přijdou žaluzie (když jsou obsažený ve stavebnici, proč ne, je to s nima hezčí). Další úpravou budou výfuky. Udělám je vyvedený doboku před zadní kolo. Myslim si, že to nebude nijak těžký a bude to vypadat dobře. Možná mě během stavby ještě napadnou nějaký úpravy, ale určitě chci, aby to ve výsledku vypadalo jako Mustang.
Nějakej posun. Odvrtal jsem díry v kolech a naznačil za nima brzdy. Vzadu bubnovky a vpředu kotoučovky. Pak jsem přeryl všehny spáry, protože rytí bylo místy fakt hodně mělký. V pátek donesu na klub.
Přílohy:
Poznámka: pro porovnání...v jednom kole 5 děr, jedna tak deset minut - aneb jak se na 3 a půl hodiny zabavit DSC00908.JPG [ 246.41 KiB | Zobrazeno 326 krát ]
Poznámka: zadní DSC01052.JPG [ 238.89 KiB | Zobrazeno 312 krát ]
Poznámka: přední DSC01053.JPG [ 292.4 KiB | Zobrazeno 311 krát ]
DSC01042.JPG [ 215.43 KiB | Zobrazeno 348 krát ]
DSC01043.JPG [ 199.73 KiB | Zobrazeno 348 krát ]
Poznámka: takle krásně sedí zadní čelo DSC01046.JPG [ 251.3 KiB | Zobrazeno 324 krát ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru