Po době jsem s tim zase trochu pohnul. Motor prohlašuju za hotovej. Vlastně ne, neni tam výfukový potrubí. Ale to chci barvit naráz s pokračováním toho potrubí pod autem. A to budu předělávat, jak jsem zmínil na začátku. Takže zatim takle.
Tak jsem z hroudy tmelu vysochal rozvodovku na zadní nápravě. Revell tuhle část těžce ošulil. Sice to neni dokonalý a ani nebude, ale je to o 100 % lepší, než tam mít díru.
Přílohy:
DSC01220.JPG [ 244.59 KiB | Zobrazeno 281 krát ]
DSC01222.JPG [ 229.74 KiB | Zobrazeno 271 krát ]
DSC01223.JPG [ 229.48 KiB | Zobrazeno 253 krát ]
DSC01226.JPG [ 224.66 KiB | Zobrazeno 268 krát ]
Poznámka: Takle to bude vidět.. DSC01227.JPG [ 202.75 KiB | Zobrazeno 280 krát ]
KONEČNĚ jsem zalakoval kastli, takže to nechám pár dní vytvrdnout a o prodlouženým víkendu se asi vrhnu na broušení a leštění a pokusim se z toho udělat zrcadlo
Před týdnem u Jirky na chatě jsem začal s broušením kastle a momentálně jsem tak ve 2/3. Abych z toho nezmagořil, dal jsem se do vybarvování interiéru. Barevně bude dost fádní - matně černej koberec na podlaze a ve zbytku interiéru bude polomatná černá koženka s prvkama z chromu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru