Díkes Zigi
Zas nějakej postup. Ztenčil jsem hrubost plastu okolo zadních mřížek pod výfuky, udělal jsem tam takový zaškrábání, aby sedla síťka perfekt. Až když jsem to dloubal mi došlo, že budu muset nějak dodělat tlumiče co budou trochu vidět
No pak jsem se vrhnul na zadní zavěšení. Samozřejmě, že ze stavebnice je to udělaný tak, aby to drželo fest, než aby to vypadalo podle reálu. Takže podle fotek jsem musel vykoumat kompromis aby to vypadalo věrohodně a zároveň aby to drželo a dalo se to v klidu poskládat a vybarvit. Na první fotce je původní díl bez úprav, na druhý fotce upravená levá strana, na třetí fotce upravený obě strany, vybroušený do hladka a vlepený destičky, který zamezujou tomu, aby nebylo vidět dírou v podběhu skrz na skrz auto. Na čtvrtý fotce už je navlečená pohonná hřídel (obsažená ve stavebnici) a z injekční jehly ještě dodělaná jedna část zavěšení. Na posledních dvou fotkách už je komplet hotový zavěšení kola. Tlumiče jsou udělaný ze dvou hřebíků slepenejch hlavičkama k sobě (aby to drželo vteřiňákem, chce to dát mezi hlavičky kousek papíru, bohužel já na to přišel až po čtvrt hodině vztekání
) a pružiny jsou vykuchaný z ventilku.