No...no nazdar platikoví patlalové. Dlouho se cukám jestli vám to mám ukázat a pak jsem si řek, figurky taky nejsou z plastu...žééé Dundis... a na papírákách je toho hodně společnýho... zapatlaný ruce vod fšelijakýho sairaitu... , taky se dělá patina, vyrábějí lepty atd... Prosím nekamenujte mě, mám plastikovou krííízi...
Človíčku nešťastná.., do čeho ses to pustil?? Ale náhodou tomuhle fandím, lodičky já můžu a papíráčky..? No jejej, sám jich mám ještě ve vitríně víc, než plastikáčků... No parádní práce, moc se mi to líbí. No hlavně abys to dotáh do konce Doufám, že do Kachnění budeš mít hotovou alespoň nějakou menší flotilu, rád se na to podívám...
hahaha, díky, no flotila nebude, ale zjistil jsem že všichni stavějí německé bitevní obry, no a já, jako obvykle musím pravej opak, tak jsem objednal King George V, to je ta britská obluda co rozkouskovala Bismarka... Jo a bude v plný palbě, například kovové hlavně, zábradlí, atd...
tady je odkaz na papírovou špičku, teda výrobce, jinní dělají hodně modelů např. letadel 1/33, taková B-52 a jinné...
Tak jsem to tam prošmejdil. Zjistil jsem ž u nás tyhle poláky prodáváj na vytrihovanky.cz. Tak jsem tam mrknul, kolik to stojí. No litr za papírovou vystřihovánku není málo, ale zas jestli je to s nějakejma kovovejma doplňkama, jak jsi říkal..., A on je to v 1:200 taky pěknej macek...
Největší loď , bitevní FUSO (/japončík) stojí 135 zlotejch, to je litřík, doplnky se musí přikoupit, ale mužu říct, pomalu to nerozeznáš od plastu... to je zatím nejlepší vystřihovánka...
dole je odkaz na německé forum, a člověk nevychází z údivu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru